Savner du dine

hvide tænder?

Tandblegning er en af de mest skånsomme behandlinger, når det kommer til kosmetisk tandpleje. Der er meget få bivirkninger i form af temperaturfølsomhed, men hvis dette forekommer, varer det sjældent mere end et par dage. Til gengæld kan det gøre en kæmpe forskel, hvis de naturlige tænder efterhånden er blevet mørke og triste at se på, når disse lysnes med et sundt, frisk og smukt smil til følge.

Så længe tandblegningen foretages af professionelle tandplejere, er det en meget ukompliceret behandling. Vores tandplejere har foretaget utallige tandblegninger, og vi har altid en fast fremgangsmåde der sikrer, at alle patienter modtager en skånsom behandling.

Som et led i tandblegningen tager vi altid foto af dine tænder før og efter behandlingen, så vi altid har noget at sammenligne med år efter år. Vi kan derved vedligeholde det smukke resultat, så du bevarer dine flotte hvide tænder.

Har du spørgsmål til tandblegning, eller er du interesseret i at bestille tid, så er du velkommen til at ringe til os på 4494 0920. Du kan også foretage din bestilling online!

Vi håber snart at se dig på klinikken.

Book tid her

Kontakt os på klinikken

Ring til os eller send os en email

+45 44 940 920 Mail

Sådan finder du os Book tid online

Kontakt os, og

Få mere at vide

Har du lyst til at vide mere om kosmetiske behandlinger, så kan du altid ringe og tale med vores reception.

+45 44 940 920 HERLEV@COLOSSEUMKLINIKKEN.DK

Er du en ny patient?

Derfor skal du vælge os

På Colosseumklinikken i Herlev har vi samlet det bedste team af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter, receptioninster og teknikere, der alle løbende videreuddannes i ind- og udland for at sikre dig den bedste behandling – hvad enten det gælder almen tandpleje, kosmetisk tandpleje eller den mest avancerede implantkirurgi…

Et smukt smil begynder med en sund mund

Behandlingen foregår altid miljøvenligt og så smertefrit og skånsomt som muligt. Hele ånden på klinikken er professionel, men samtidig afslappet og uhøjetideligt, og som patient kan man ikke undlade at bemærke personalets faglige stolthed og engagement i den enkelte patient.

Kontakt os idag

Bliv patient hos os

""
1
NavnDit fulde navn
TelefonDit kontakt nr.
Previous
Next