Kosmetiske behandlinger

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger inden for kosmetisk tandpleje. Mulighederne er mange. Der kan være mange grunde til, at du gerne vil have et flottere smil – det kan fx være, hvis du har:

 • Mørke tænder
 • Skæve tænder
 • Manglende tænder
 • Slidte tænder
 • Nedslidte tænder
 • For små tænder
 • Gamle sølvfyldninger
 • Viser meget tandkød

Løsningen er ofte en kombination af forskellige behandlinger. Vi rådgiver om, hvilke muligheder der er, for at efterkomme dine kosmetiske ønsker Nogle gange kan en blegning være det, der skal til. Andre gange vil udskiftning af sorte sølvplomber til tandfarvede fyldninger være den rigtige løsning. Nogle tænder har behov for at blive genopbygget i porcelæn. Måske er der kun behov for en let slibning af fortænderne, til et mere harmonisk og ensartet udseende, der løfter dit smil og dermed dit ansigtsudtryk. Tandretning er også et område, vi kigger på – og husk, det er aldrig for sent at få tænderne reguleret.

Vidste du at det kan hjælpe at børste tungen med tandbørsten, hvis man lider af dårlig ånde?

Hvide fyldninger

Colosseumklinikken valgte allerede i 2000 at stoppe med at anvende sølvamalgam som fyldningsmateriale. Det gjorde vi, fordi vi har den holdning, at man bør undgå kontakt med tungmetallet kviksølv både som patient og som behandler. Men den primære grund til afskaffelsen af kviksølv er, at en fyldning skal udbedre en skade (caries) uden at svække tanden til gengæld. I tænder med sølvamalgam ser vi desværre ofte misfarvning og revner i den omkransende tand, som før eller siden resulterer i, at der knækker et større eller mindre stykke af tanden, eller at den helt flækker. Derfor anbefaler vi altid, at få udskiftet sølvamalgamfyldninger til hvide plast eller porcelænsfyldninger, inden skaden sker. Som positiv sidegevinst får du tænder, hvor fyldningerne matcher tændernes farve, så det hele fremstår hvidt og pænt.

Porcelænsfacader

Har du en eller flere fortænder der er ”grimme”, enten som følge af fyldninger, brud, farve eller form, kan en behandling med porcelænsfacader være løsningen. Det er samtidig en skånsom måde at genskabe et stærkt, sundt og smukt smil.

Kroner

Når en tand har mange eller store fyldninger, er rodbehandlet, eller er revnet, vil en kronebehandling være den bedste og stærkeste løsning, for at bevare tanden smuk og fuld funktionsdygtig i rigtig mange år. Det er her vigtigt, at man fremstiller kronen i tide og undlader at ”lappe” for længe med svagere og svagere fundament til følge. En krone fremstillet i tide, mens fundamentet er sundt, vil ofte kunne holde resten af livet.

Brobehandling

Hvis man har mistet én eller flere tænder kan disse erstattes med en broløsning. Denne kan være på 2, 3, 4 eller op til 12 led, alt efter hvor mange tænder der mangler. Broen limes fast på de naturlige tænder på hver side af den/de manglende tænder og erstatter de manglende. Broen sidder fast, og kan ikke tages ud, og føles og børstes som ens naturlige tænder. Hvornår det vil være bedst at erstatte manglende tænder med bro eller implantat, afhænger af mange faktorer, hvilket vi naturligvis vil vurdere og fremlægge for dig i hvert enkelt tilfælde.

Kontakt os, og

Få mere at vide

Har du lyst til at vide mere om kosmetiske behandlinger, så kan du altid ringe og tale med vores reception.

Savner du dine hvide tænder?

Skønhed kommer indefra, men et flot smil skader bestemt ikke. Førstehåndsindtrykket er vigtigt, og forskning viser, at personer med et pænt smil har større muligheder, for at blive forfremmet, eller for at komme i betragtning til nyt job. Udover den karrieremæssige betydning kan et flot smil være med til at styrke dit selvværd.

Læs mere om tandblegning

Savner du dine hvide tænder

Er du en ny patient?

Derfor skal du vælge os

På Colosseumklinikken i Herlev har vi samlet det bedste team af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter, receptionister og teknikere, der alle løbender videreuddannes i ind- og udland for at sikre dig den bedste behandling – hvad enten det gælder almen tandpleje, kosmetisk tandpleje eller den mest avancerede implantatkirurgi.

Et smukt smil begynder med en sund mund

Behandlingen foregår altid miljøvenligt og så smertefrit og skånsomt som muligt. Hele ånden på klinikken er professionel, men samtidig afslappet og uhøjtidelig, og som patient kan man ikke undlade at bemærke personalets faglige stolthed og engagement i den enkelte patient.

Kontakt os idag

Bliv patient hos os

""
1
NavnDit fulde navn
TelefonDit kontakt nr.
Previous
Next

Her er vores

Åbningstider

 • Mandag 09:00 – 17:30
 • Tirsdag 07:30 – 16:00
 • Onsdag 07:30 – 16:00
 • Torsdag 07:30 – 16:00
 • Fredag 07:30 – 15:00

Kontakt os på klinikken

Ring til os eller send os en email

+45 44 940 920 HERLEV@COLOSSEUMKLINIKKEN.DK

+45 44 940 920 Mail

Sådan finder du os Book tid online