Information om

Implantater

Kodeordet for succesfuld implantatbehandling er erfaring. Vi har været medlem af implantologisk selskab siden dets tidlige start, og siden 1988 har vi arbejdet meget med implantologi. 

Siden 1999 har vi lavet de store vanskelige genopbygninger af et helt tandsæt, behandlinger der ofte hører hjemme i hospitalsregi En implantatløsning er altid meget æstetisk og velfungerende og har derfor reddet mange menneskers smil og tyggefunktion. Et implantat kan sammenlignes med en kunstig tandrod, der skrues ind i kæbeknoglen.

Implantatet er fremstillet i titanium – et metal, der accepteres utrolig godt af organismen. Efter implantatindsættelsen skal implantatet integreres i kæbeknoglen i tre til fire måneder, hvorefter der påsættes en opbygning, som anvendes til at påsætte den egentlige tandkrone. Tandkronerne kan enten cementeres fast eller skrues fast. Ved store broløsninger vælger vi altid skruede løsninger.

Vidste du at det er billigere at forebygge end behandle?

Hvorfor et tandimplantat?

Implantatet erstatter dine egne tænder. Der kan være mange årsager til, at man mister én eller flere tænder. Et ungt menneske har måske slået tanden ud ved sport, en anden har måske haft parodontose i svær grad, og tænderne står ikke til at redde. Derfor er det naturligt, at man ønsker sig fastsiddende erstatninger for de tænder, man har mistet – helst uden at slibe på nabotænderne. Derfor er et implantat en naturlig løsning.

Holdbarhed og pleje

Det er utroligt vigtigt efter implantatindsættelsen, at du overholder de hygiejniske anbefalinger og passer dine regelmæssige tandrensninger hos tandlæge eller tandplejer. En af de største risici er nemlig at få betændelse omkring implantatet, hvorved implantatet kan mistes. Det er også vigtigt, at implantatet sættes i god og stabil knogle, og en tommelfingerregel siger, at sidder implantatet efter 12 måneder, så sidder 98 % af implantaterne efter 10 år. Vi giver særlig instruktion i brugen af tandtråd og tandbørstemetode, så du kan passe dine implantater på bedste vis.

Vi arbejder på klinikken med flere forskellige implantattyper afhængig af det enkelte tilfælde. Eksempelvis undersøger vi, hvordan knogleområdet ser ud, og hvor meget plads der er.

Her er

Seks gode grunde

Seks grunde til at du bør overveje implantater istedet for andre løsninger

 • De ser naturlige ud, føles naturlige og fungerer som naturlige tænder
 • Det er ikke nødvendigt at slibe sunde tænder ned for at støtte implantaterne
 • Forankringen af dentale implantater i kæbeknoglen stimulerer knoglevævet og tandkødet, og sikrer på den måde flotte, æstetiske resultater og hjælper med til at opretholde ansigtsstrukturen
 • Dentale implantater kræver ikke klæbestoffer for at holde de nye tænder på plads
 • Implantater eliminerer den ubehagelige følelse og usikkerheden, som forårsages af løse gebisser med dårlig pasform
 • Du får en sikker og permanent tanderstatning.

Kontakt os, og

Få mere at vide

Har du lyst til at vide mere om kosmetiske behandlinger, så kan du altid ringe og tale med vores reception.

+45 44 940 920 HERLEV@COLOSSEUMKLINIKKEN.DK

Slut med løse tænder

At miste alle sine tænder og få proteser (gebis) er for de fleste et stort handicap. De sidder ikke fast som naturlige tænder, og det er slut med at bide i et æble ,rundstykke eller en håndmad, uden at de løsner sig. Ligeledes er det svært at le, synge og råbe, uden risiko for at gebisset løsner sig, hvilket ofte hæmmer den enkelte, når det ellers skulle være sjovt.

Alt dette kan du komme til igen ved hjælp af tryklåsproteser. Dette består i, at man indsætter et passende antal implantater i kæben (ofte 2 – 4 i underkæben og 4 -6 i overkæben). Når disse er groet fast, monterer man den ene del af ”tryklåsen” i implantatet og den anden i protesen. Derefter kan protesen ”knappes” på ligesom med enhver anden tryklås, og sidder nu fast uden risiko for pludselig at løsne sig.

Er du en ny patient?

Derfor skal du vælge os

På Colosseumklinikken i Herlev har vi samlet det bedste team af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter, receptionister og teknikere, der alle løbender videreuddannes i ind- og udland for at sikre dig den bedste behandling – hvad enten det gælder almen tandpleje, kosmetisk tandpleje eller den mest avancerede implantatkirurgi.

Et smukt smil begynder med en sund mund

Behandlingen foregår altid miljøvenligt og så smertefrit og skånsomt som muligt. Hele ånden på klinikken er professionel, men samtidig afslappet og uhøjtidelig, og som patient kan man ikke undlade at bemærke personalets faglige stolthed og engagement i den enkelte patient.

Kontakt os idag

Bliv patient hos os

""
1
NavnDit fulde navn
TelefonDit kontakt nr.
Previous
Next

Her er vores

Åbningstider

 • Mandag 09:00 – 17:30
 • Tirsdag 07:30 – 16:00
 • Onsdag 07:30 – 16:00
 • Torsdag 07:30 – 16:00
 • Fredag 07:30 – 15:00

Kontakt os på klinikken

Ring til os eller send os en email

+45 44 940 920 HERLEV@COLOSSEUMKLINIKKEN.DK

+45 44 940 920 Mail Sådan finder du os Book tid online